Artboard 64
Artboard 32
Artboard 32
Artboard 36
Artboard 34
Artboard 64
Artboard 32
Artboard 32
Artboard 36
Artboard 34

NanoEcho stärker ledningen genom att anställa en klinisk direktör

NanoEcho förstärker organisationen genom att anställa Ulrika Axelsson som ansvarig för bolagets kliniska verksamhet. Ulrika kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och kommer bland annat vara ansvarig för att planera och genomföra bolagets kliniska studier, med målet att få NanoEchos system för rektalcancerdiagnostik godkänt för försäljning och etablerat på marknaden.

Ulrika är disputerad inom immunteknologi och har en bred erfarenhet från olika ledande positioner, med klinisk inriktning, inom Life Science. Hon har lett olika multidisciplinära projekt med intressenter och partners från både företag, akademi och sjukvård, vilket bland annat har inkluderat att planera och driva kliniska studier. Ulrika är idag verksam som affärscoach inom SmiLe Life Science Incubator och beräknas påbörja sin tjänst som klinisk direktör på NanoEcho i juni.

”Jag är oerhört glad över att Ulrika valt att bli en del av vårt team på NanoEcho. Med sin gedigna erfarenhet inom Life Science och kliniska studier, kommer hon att bli en nyckelperson i vår ledningsgrupp. Jag ser fram emot att vi tillsammans ska intensifiera förberedelserna av vår kliniska registreringsstudie” säger NanoEchos VD Linda Persson.

”NanoEcho är ett bolag med en mycket spännande produkt och det ska verkligen bli roligt att få komma in och ta en så viktig roll i bolaget”, säger Ulrika Axelsson tillträdande klinisk direktör på NanoEcho.