Artboard 64
Artboard 32
Artboard 32
Artboard 36
Artboard 34
Artboard 64
Artboard 32
Artboard 32
Artboard 36
Artboard 34

Masoud Khayyami går in tillfälligt som vd för SpectraCure

Cardeons ABs (publ) ("Cardeon eller bolaget") vd Masoud Khayyami, tillika styrelseledamot i SpectraCure AB (publ) ("SpectraCure"), tillträder den 1 januari 2023 tillfälligt som vd för SpectraCure i samband med att nuvarande vd Johan Folkunger lämnar bolaget, tills dess att pågående rekryteringsprocess av ny vd är avslutad. Masoud kommer fortsatt vara vd för Cardeon under denna period och det tillfälliga uppdraget kommer inte ha någon påverkan på hans dagliga arbete i Cardeon.

Styrelsen i SpectraCure har beslutat att tillsätta Masoud Khayyami som tillfällig vd för SpectraCure, med tillträde den 1 januari 2023, i samband med att nuvarande vd Johan Folkunger lämnar bolaget.

Masoud kommer att vara kvar i rollen till dess att rekryteringsprocessen av ny vd är avslutad. Han är idag styrelseledamot i SpectraCure och har tidigare varit vd för bolaget. Under denna period kommer Masoud fortsatt vara vd för Cardeon och det tillfälliga uppdraget kommer inte ha någon påverkan på hans dagliga arbete i Cardeon.